1:1 MENTORSHIP


Voor de gedreven en bewuste professional
die (als je zo doorgaat) op weg is naar een burnout.


Hand in hand naar meer rust, meer focus en meer energie,
zonder in te moeten leveren op je dromen.


De diepe zucht uit die je verlangt.
BEN JIJ DIT?
 • Je snelle meesterbrein brengt je veel en ook ver, jij regelt het allemaal wel. Alleen, waar is de uit-knop?
 • Diep van binnen voel je dat er iets ‘mist’. Dat er meer is dan dit. Je geniet minder dan voorheen, terwijl je meer hebt dan ooit.
 • Je wordt geleefd (maar door wie eigenlijk?). Hup, weer een dag voorbij. In de avond zit je uitgeblust op de bank. Waar blijft de tijd?
 • Echt diep ontspannen is lastig. Eerst nog even dit, en dan nog even dat. Je maar moeilijk stoppen met doen/denken. Onrust is het nieuwe normaal.
 • Je bent niet de vriendin, partner, dochter, collega die je eigenlijk wilt zijn voor je omgeving. Daar baal je van.
TRUST me,
IVE BEEN THERE!

JE BENT NIET ALLEEN!
01.

Welkom in de 21e eeuw, de ratrace waar alleen het allerbeste goed genoeg is. Het tijdperk van een heleboel moeten en torenhoge verwachtingen. Veel mensen ervaren stress en hebben het gevoel iets te missen.

02.

We zijn vaak zo in gedachten verzonken dat we meestal niet écht in ons eigen leven aanwezig zijn. We leven op de sluimerstand. We worden meegenomen door herinneringen uit het verleden en fantasieën of zorgen over de toekomst.

03.

Onze prestatiegerichte maatschappij is een plek waar je rust moet verdienen. But your health is your wealth.

MEET YOUR TEACHER

Floortje

Diep verlangend naar vrijheid verkende ik alle uithoeken van de wereld. Een ontdekkingsreis met vele wijze levenslessen, maar toch bleef ik ergens onbevredigd en hunkeren naar meer. Tot ik erachter kwam dat er maar één reis was die er echt toe deed. De reis naar het hier en nu. (cliche, maar waar)

Het was altijd veel dichterbij dan ik het zocht,
ik zag het alleen niet.
stel je eens voor…
JE LEEFT ONTSPANNEN
MET RUST, FOCUS ÉN BAKKEN ENERGIE.

Je maakt bewuste keuzes die goed voor je zijn en je hebt de leiding over jouw leven. Jij bent hier tenslotte toch zeker de baas. De energie en focus die ontstaat vanuit de rust die je jezelf gunt, zet je in om in wat belangrijk voor je is. Je bent aanwezig in je dag, zonder je op constante basis zorgen te maken over gisteren of morgen.

Je geest voelt kalm en je kunt weer knallen vanuit die plek. Je ervaart plezier, juíst in die kleine momenten, die nu zo bijzonder geworden zijn. Alles komt tot leven. Je voelt je in balans, kan afstand nemen van je gedachten en luisteren naar de signalen van jouw lichaam. Ook wanneer het leven wel even flink tegen zit. 

1:1 MENTORSHIP

1. PLAN EEN VRIJBLIJVENDE (gratis!) KENNIsMAKING VIA DE LINK.

2. WE sTARTEN OP KORTE TERMIJN MET HET TRAJECT.
3. HAND IN HAND (KAMERADEN) REALIsEREN WE sAMEN JOUW DOEL.

4. Geniet MET meer rust, AANDACHT EN ENERGIE VAN JE LEVEN.

.THE BEST WAY

TO TAKE CARE

OF YOUR FUTURE IS

TO TAKE CARE OF

THE PRESENT MOMENT.

Thic Nath Than


3 maanden BEGELEIDING

1:1 MENTORSHIP

€1197

of 3 x 399
(*INCL. BTW VOOR PARTICULIEREN
EXCL. BTW VOOR ZAKELIJK)
 • 1 x kennismaking(call)
 • 1 x kick off lunch op vette locatie
 • 6 x sessie van 1,5 uur
  (binnen & buiten in natuur)
 • Whats-app support buiten de sessies
 • Persoonlijke audio meditaties & oefeningen
 • Coffee to go bij wandelsessies
3 maanden BEGELEIDING

1:1 MENTORSHIP

€`997

of 3 x €333

(*INCL. BTW VOOR PARTICULIEREN
EXCL. BTW VOOR ZAKELIJK)
 • 1 x kennismaking(call)
 • 6 x sessie van 1,5 uur
 • Whats-app check in + support buiten de sessies
 • Persoonlijke audio meditaties & oefeningen

+BONUS:
MINDFUL MORNINGS one day RETREAT

ZONDAG 30 JUNI /TWV 199 EURO.

.

LETS GET RELAXED

Veel gestelde vragen

Een diep ondersteunend en aanmoedigend mentorschap voor gedreven professionals (met drukke koppies en agenda’s) die rust willen vinden in een razendsnelle wereld, zonder daarbij in te leveren op je dromen en ambities.

De zucht van opluchting die je verlangt.

In de sessies, die om te week plaatsvinden, ontmoeten eenvoud en aandacht elkaar. We duiken diep in beoefening voor meer (innerlijke) rust, minder stress en betere energie. We gaan naar binnen en naar buiten. Letterlijk en figuurlijk.

Dit is waar mijn talent voor het creeeren van een beleving en het praktiseren/versimpelen van dat wat er nodig is aan zet komt, in combinatie met mijn diverse erkende opleidingen en jarenlange ontdekkingreis naar een leven vanuit ontspanning, aandacht en focus.

Als mentor in deze samenwerking heb ik niet alle antwoorden voor jou, wel ben ik sturend en trainend, maar moedig ik jou vooral ook aan in de te nemen acties en je eigen weten. We doen het hand in hand en ik kijk iedere stap met je mee.

De bronnen van rust en ruimte zitten al in jou, hoe uitgeput of opgejaagd je ook bent. Echt waar, het is de natuurlijk staat van ieder mens. Jij bent niet de uitzondering.

We trappen af met een kick off lunch – hierin leren we elkaar kennen van mens tot mens en zullen we kijken wat precies jouw doel is voor de komende 3 maanden. Hoe wil jij je voelen aan het einde van het traject? Ik kies een heerlijke plek voor ons uit en het enige wat jij hoeft te doen is aan te schuiven. Deze kick off lunch is heel low-key (allemaal trouwens) zodat je helemaal zonder zenuwen kunt starten aan het traject de week erna.

Na de kick off volgen de twee wekelijkse sessies van 1,5 uur. Deze sessies wisselen zicht af en vinden zowel binnen als buiten plaats. Binnen in mijn praktijk aan huis in het centrum van Rotterdam (of enkel online, ligt aan jouw voorkeur) en buiten in het Kralingse bos. Een rondje Kralingse Plas is precies anderhalf uur en aan de start halen we een lekkere coffee to go (on me). Lopen zet als vanzelf in beweging, evenals jezelf omringen met de natuur. Ieder week krijg je huiswerk oefeningen mee zoals bijv. opgenomen meditaties.

Naast de vaste sessies ben ik ook jouw mentor buiten deze tijden. Je kunt altijd bij mij inchecken voor wat whatsapp support (van maandag tm vrijdag) wanneer dat nodig is.

Tijdens het traject ontvang je ook 1 x een retreat. Een dag(deel) speciaal voor jou alleen waar ontspannen, genieten en opladen voorop staat.


Kies jij voor het online traject?

Ben je te druk met je baan en of kids, woon je niet in de buurt of vindt je online gewoon gewoon fijn? Dan kun je de real life kick off en het retreat als een online samenkomen zien, zelfde idee maar dan online. Je ontvangt dan wel een korting.

Ieder traject is uniek, evenals de persoon en vraag.

Je kunt het beste een gratis kennismaking inboeken, dan kijk ik met je mee. Dit kost je niks en is helemaal vrijblijvend. Ik zal je altijd eerlijk advies geven, ook als ik denk dat dit nu niet de juiste keuze is.

Veel voorkomende redeneden om een traject te starten:
– burnout/overspannendheid
– stressklachten zoals rusteloosheid/slapeloosheid
– piekeren/niet uit het hoofd kunnen komen
– overal gevoel van ontevredenheid
– meer in het nu willen leven
– geen grip/overzicht op je leven
– moeite met focus/aandacht
– last van brainfog
– somberheid
– leven op de automatische piloot
– meer uit het leven willen halen/genieten

Na onze kennismaking stuur ik jou een op maat gemaakt persoonlijk PDF voorstel.

Binnen 7 dagen hoor ik van jou of je akkoord bent en plannen we zsm de kick off + sessies in.

Ik heb beperkt plek omdat ik mijn volledige aandacht voor je wil hebben, ook tussen de sessies kun je mij namelijk contacten. Kwaliteit over kwantiteit.

Momenteel heb ik zowel nog plek voor een 1 online als een 1 offline traject. Het offline traject is tevens ook mogelijk in de avond.

Ja, dat kan zeker. Geregeld worden deze trajecten door werkgevers betaald.

Als werknemer heb je namelijk altijd een persoonlijk ontwikkelingsbudget per jaar. Raadpleeg je werkgever of je jouw ontwikkelingsbudget in kan zetten voor een mindfulness/stressmanagement traject.