1:1 MENTORSHIP

Een diep aanmoedigend mentorship van drie maanden, voor een ieder die rust wil vinden in deze razendsnelle wereld, zonder daarbij in te leveren op je dromen & ambities.
Jouw diepe zucht van opluchting.

Klinkt dit bekend?

 • De dagen vliegen voorbij zonder dat je het door hebt.
 • Onrust, vermoeidheid en frustratie zijn bekend gezelschap.
 • Diep van binnen heb je het onbestemde gevoel dat er iets ‘mist’
 • Je verlangt naar meer verbinding met jezelf en omgeving
 • Je bent vaak streng voor jezelf en kunt moeilijk ontspannen
TRUST ME, I’VE BEEN THERE!

YOU’RE NOT ALONE
01.

Welkom in de 21e eeuw, de ratrace waar alleen het allerbeste goed genoeg is. Het tijdperk van een heleboel moeten en torenhoge verwachtingen. Veel millennials ervaren stress en hebben het gevoel de essentie te missen.

02.

We zijn vaak zo in gedachten verzonken dat we meestal niet écht in ons eigen leven aanwezig zijn. We leven op de sluimerstand. We worden meegenomen door herinneringen uit het verleden en fantasieën of zorgen over de toekomst.

03.

Niet lullen, maar poetsen. Hard voor weinig, nooit chagrijnig. Onze prestatiegerichte maatschappij is een plek waarin kwetsbaarheid nog altijd een taboe is en waar je rust moet verdienen. Niet in mijn wereld!

MEET YOUR mentor

Floortje

Diep verlangend naar vrijheid verkende ik alle uithoeken van de wereld. Een ontdekkingsreis met vele wijze levenslessen, maar toch bleef ik ergens onbevredigd en hunkeren naar meer. Tot ik erachter kwam dat er maar één reis was die er echt toe deed. De reis naar binnen.

stel je eens voor…

LEVEN VANUIT

RUST & ONTSPANNING

Je maakt bewuste keuzes die goed voor je zijn en je hebt de leiding over jouw leven. De ruimte en de energie die ontstaat vanuit de rust die je jezelf gunt, zet je in om in wat belangrijk voor je is. Je bent aanwezig, zonder je op constante basis zorgen te maken over gisteren of morgen.

Je geest voelt kalm en je ervaart plezier, zelfs in de kleine momenten, die nu zo bijzonder geworden zijn. Alles komt tot leven. Je voelt je in balans, kan afstand nemen van je gedachten en luisteren naar de signalen van jouw lichaam. Ook wanneer het leven wel even flink tegen zit. 

1:1 MINDFULNESS MENTORSHIP

1. PLAN EEN VRIJBLIJVEND KENNISMAKINGSGESPREK
2. MELD JE AAN VOOR HET MENTORSHIP & BEGIN op korte termijn
2. DRIE MAANDEN LANG HAND IN HAND NAAR MEER (INNERLIJKE) RUST.
3. Geniet van meer ONTSPANNING, FOCUS en energie in je leven

.

Dit is voor jou als jij

 • Je voelt dat je er klaar voor bent om het anders te doen
 • Rustig wilt leven in een razendsnelle wereld, zonder in te leveren
 • Een zucht van opluchting wilt ervaren (en plezier!)
 • Minder druk wilt maken, meer relaxed wilt zijn
 • Niet over 6 maanden nog op dezelfde ontevreden plek wilt staan
minder streven, meer (be)leven

Rust is rijkdom
Rust is radicaal.
Rust op één,
de rest komt later.

Sta jezelf toe te ontspannen en te vertragen, zodat je vanuit daar met focus en plezier kunt komen opdagen voor datgene wat jouw onverdeelde aandacht verdiend.

Aandacht is vrijheid en zodra je dat echt hebt ervaren, zal het nooit meer hetzelfde zijn. Het is een vaardigheid, dus iedereen kan het. Ook de super drukke koppies.

Dit mentorship is samengesteld aan de hand van jouw verlangen en wordt intuitief ingevuld. Onderdelen die vaak voorkomen zijn mindfulness training, (wandel)coaching, stilte en thee ceremonie.


Rust op een niveau dat ik nog niet kende, ongelooflijk om dit te kunnen voelen. – Mieke

Je eerlijkheid slaat aan. Geen guru of perfecte dodo, gewoon mens. Wat een kracht – Lieke

No-nonsense. Aan de slag, veel ervaren, doen en oefenen. Ik heb meer rust, focus en energie – Iris

Dit mentorship is een investering,
geen uitgave.
3 maanden

1:1 MINDFULNESS MENTORSHIP

NU €1497

nOG 2 PLEKKEN, DAN €1997
 • Kick-off lunch
 • 10 x sessies 1,5 uur
 • 1 x deelname retraite
 • Check in sessie
  na 6 weken
 • Whatsapp support dmv voicememo
  (ma-vr / 9 – 17)
 • Op maat gemaakte oefeningen & meditaties op audio
 • BONUS: gratis deelname stilte avonden
3 maanden

1:1 MINDFULNESS MENTORSHIP

3 x 499

NOG 2 PLEKKEN, DAN €675
 • Kick-off lunch
 • 10 x sessie van 1,5 uur
 • 1 x deelname
  stilte retraite
 • Check in sessie na 6 weken
 • Whatsapp support
  dmv voicememo
  (ma – vr / 9 – 17)
 • Op maat gemaakte oefeningen & meditaties op audio
 • BONUS: gratis deelname stilte avonden


VRIJHEID


EENVOUD


AANDACHT

Veel gestelde vragen

Een diep aanmoedigend mentorship van drie maanden, voor een ieder die rust wil vinden in deze razendsnelle wereld, zonder daarbij in te leveren op je dromen & ambities.

In de sessies ontmoeten eenvoud en aandacht elkaar. We duiken diep in praktische beoefening voor meer (innerlijke en fysieke) rust, minder stress en betere energie.

Dit is waar ik mijn talent voor het creeeren van een beleving en het praktiseren/versimpelen van dat wat nodig is aan zet, in combinatie met de kennis van mijn opleidingen en jarenlange zoektocht naar hoe mijn leven te leiden (ipv lijden) vanuit ontspanning en focus.

Als mentor binnen deze samenwerking heb ik niet alle antwoorden voor jou, ben ik wel sturend en trainend, maar krijg je vooral ook veel support in je acties en eigen weten. De bronnen van rust en ruimte zitten in jou, hoe moe of opgejaagd je ook bent.

Na onze vrijblijvende (online) kennismaking maak in een gepersonaliseerd voorstel voor jou.

Binnen 7 dagen laat je mij weten of je akkoord bent met het voorstel, daarna start ik het liefst zo snel mogelijk en binnen max 4 weken.

Het perfecte moment bestaat niet, er bestaat alleen tijd en wat je besluit er mee te doen.

Boek nu je kennismaking. Klik hier om meteen een afspraak te maken.

Dit verschilt per persoon, maar een ieder die meer rust wil vinden.

Onrust, chronisch vermoeid, chaotisch, gevoel dat er iets mist, streng zijn, grenzen, burnout/stress, moeilijk kunnen stoppen of ontspannen, liever willen zijn voor zichzelf, ontevredenheid en frustratie, gevoel van controle verlies, depressie of angst.

Ook zonder last of klachten, maar actief een bijdrage willen leveren aan eigen geluk kan een reden zijn. Gezien dit een individueel traject is kunnen we het helemaal afstemmen op jouw verlangen/behoefte.

Voorafgaand aan een mentorship vindt er altijd een kennismakking plaats. Hierin kunnen we kijken of er een klik is, kun je vragen stellen, kijken we naar je verlangen en kan ik je het een en ander uitleggen over de vorm.

Als eerlijke Rotterdamse zal ik zowel tijdens het traject als in het kennismakinggesprek eerlijk met je zijn, dus ook als ik denk dit nu niet is wat je nodig hebt.

Verder zit je natuurlijk niet voor niks deze vragen te lezen.

De kick off lunch, walk & talks en het retreat zijn offline. De overige sessies zijn online, een mix van beide dus.

Woon je niet in de buurt of wil je liever alleen online sessies, dan kan dat ook. Je krijgt dan een korting van €100 op het mentorship. Inmiddels heb ik vele malen ervaren dat echte verbinding ook via het scherm plaatst kan vinden. Het is beide net zo waardevol.

Het ligt dus aan jouw voorkeur. (en mijn agenda)