MINDFULNESS MENTORSHIP

Rust vinden in een razendsnelle wereld. Aan de hand van mindfulness training & (wandel)coaching keer je terug naar de rust en ruimte in jou, hoe opgejaagd of uitgeput je ook bent. Een diepe zucht van opluchting is het als resultaat.

Klinkt dit bekend?

 • De dagen vliegen voorbij zonder dat je het door hebt.
 • Onrust, vermoeidheid en spanning zijn bekend gezelschap.
 • Diep van binnen heb je het gevoel dat er iets mist
 • Echte ontspanning is lastig, stoppen is moeilijk
 • Je (h)erkent geregeld je eigen grenzen niet
TRUST ME, I’VE BEEN THERE!

YOU’RE NOT ALONE
01.

Welkom in de 21e eeuw, de ratrace waar alleen het allerbeste goed genoeg is. Het tijdperk van een heleboel moeten en torenhoge verwachtingen. Veel millennials ervaren stress en hebben het gevoel de essentie te missen.

02.

We zijn vaak zo in gedachten verzonken dat we meestal niet écht in ons eigen leven aanwezig zijn. We leven op de sluimerstand. We worden meegenomen door herinneringen uit het verleden en fantasieën of zorgen over de toekomst.

03.

Niet lullen, maar poetsen. Hard voor weinig, nooit chagrijnig. Onze prestatiegerichte maatschappij is een plek waarin kwetsbaarheid nog altijd een taboe is en waar je rust moet verdienen. Niet in mijn wereld!

MEET YOUR TEACHER

Floortje

Diep verlangend naar vrijheid verkende ik alle uithoeken van de wereld. Een ontdekkingsreis met vele wijze levenslessen, maar toch bleef ik ergens onbevredigd en hunkeren naar meer. Tot ik erachter kwam dat er maar één reis was die er echt toe deed. De reis naar binnen.

stel je eens voor…

JOUW LEVEN IN

RUST & ONTSPANNING

Je maakt bewuste keuzes die goed voor je zijn en je hebt de leiding over jouw leven. De ruimte en de energie die ontstaat vanuit de rust die je jezelf gunt, zet je in om in wat belangrijk voor je is. Je bent aanwezig, zonder je op constante basis zorgen te maken over gisteren of morgen.

Je geest voelt kalm en je ervaart plezier, zelfs in de kleine momenten, die nu zo bijzonder geworden zijn. Alles komt tot leven. Je voelt je in balans, kan afstand nemen van je gedachten en luisteren naar de signalen van jouw lichaam. Ook wanneer het leven wel even flink tegen zit. 

1:1 MINDFULNESS MENTORSHIP

1. PLAN EEN VRIJBLIJVEND KENNISMAKINGSGESPREK
2. MELD JE AAN VOOR HET MENTORSHIP & BEGIN METEEN
2. DRIE MAANDEN LANG HAND IN HAND NAAR MEER (INNERLIJKE) RUST.
3. Geniet van meer ONTSPANNING, FOCUS en energie in je leven

.

Aandacht is alles.

Het bepaalt de kwaliteit van jouw leven.

Sta jezelf toe te rusten en te vertragen, zodat je vanuit daar met focus en plezier kunt komen opdagen voor dat wat jouw onverdeelde aandacht zo verdiend.

Aandacht is vrijheid en het moment dat je dit realiseert, is je leven voorgoed veranderd.

Dit mentorship is een investering, geen uitgave .

3 maanden

1:1 MINDFULNESS MENTORSHIP

€1997

 • Kick off 2,5 uur
 • 10 x sessies 1,5 uur
 • 1 x stilte retraite dag
 • Whatsapp support
 • Op maat gemaakte audio’s & meditaties
 • Check in na 6 weken
3 maanden

1:1 MINDFULNESS MENTORSHIP

3 x 675

 • Kick off sessie 2,5 uur
 • 10 x sessie van 1,5 uur
 • 1 x stilte retraite dag
 • Whatsapp support
 • Op maat gemaakte audio & meditaties
 • Check in na 6 weken

Veel gestelde vragen

Mocht na een kennismaking blijken dat je graag in het mentorship stapt, dan start ik het liefst zo snel mogelijk en binnen max 4 weken. Het perfecte moment bestaat niet, er bestaat alleen tijd en wat je besluit er mee te doen.

Dit verschilt per persoon.

Onrust, chronisch vermoeid, chaotisch, gevoel dat er iets mist, streng zijn, grenzen, burnout/stress, moeilijk kunnen stoppen of ontspannen, liever willen zijn voor zichzelf, ontevredenheid en frustratie, gevoel van controle verlies, depressie of angst.

Ook zonder last of klachten, maar actief een bijdrage willen leveren aan eigen geluk kan een reden zijn. Gezien dit een individueel traject is kunnen we het helemaal afstemmen op jouw verlangen/behoefte.

Voorafgaand aan een mentorship vindt er altijd een kennismakking plaats. Hierin kunnen we kijken of er een klik is, kun je vragen stellen, kijken we naar je verlangen en kan ik je het een en ander uitleggen over de vorm. Als eerlijke Rotterdamse zal ik zowel tijdens het traject als in het kennismakinggesprek eerlijk met je zijn, dus ook als ik denk dit nu niet is wat je nodig hebt.

Verder zit je natuurlijk niet voor niks deze vragen te lezen.

De kick off sessie, (wandelcoaching) en het retreat zijn offline. De overige sessies zijn online. Een mix van beide dus, maar woon je niet in de buurt of wil je liever alleen online, dan stemmen we dat af.

Inmiddels heb ik vele malen ervaren dat echte verbinding ook via het scherm plaatst kan vinden. Het is beide even waardevol. Het ligt dus aan jouw voorkeur.