THE COMMITMENT CLUB

Dit is de club voor jou als je een vaste meditatie routine wil kickstarten en nog belangrijker: volhouden. In 28 dagen bouwen we een onwankelbare beoefening.

klinkt dit bekend?

Je bent een bewust mens en kent de voordelen die een vaste meditatie beoefening met zich mee brengt. Je hebt dan waarschijnlijk ook al verschillende methoden en technieken geprobeerd, maar hebt het goud nog niet gevonden. Diep van binnen weet en voel je dat in liefdevolle discipline de sleutel naar vrijheid ligt en die heb je nodig om de innerlijke rust te vinden zodat je in ieder moment kunt ontspannen en genieten. Een leven in het hier en nu, zoals het bedoeld is.

dit wil je niet meer
01.

De onrust en opgejaagdheid. De ratrace waar alleen het allerbeste goed genoeg is. Het tijdperk van een heleboel moeten en torenhoge verwachtingen. Veel millennials ervaren stress en hebben het gevoel de essentie te missen. We hebben te veel priotiteiten, waardoor niks prioteit heeft.

02.

Het geloof dat je het niet in je hebt om het vol te kunnen houden. Telkens weer die innerlijke worsteling om wel of niet te gaan zitten en een moment voor jezelf te nemen. Je bent er klaar mee. En klaar voor.

03.

Als een gek aan je dag beginnen. Vanaf het moment dat je wekker gaat sta je aan en val je van de ene in de andere to do. De focus en helderheid die je verlangt zijn ver te zoeken en je voelt je soms net een verstrooide proffessor. Alsof het leven aan je voorbij glipt zonder dat je echt bij bent.TRUST ME, I’VE BEEN THERE!

MEET YOUR TEACHER

FLOORTJE

Mijn grootste les van de afgelopen waarin ik bezig was met het vasthouden van een vaste meditatiebeoefening is dat alleen wilskracht niet genoeg is. Er is een rotsvertrouwen in jezelf nodig.

stel je eens voor…

EEN LEVEN VANUIT

RUST, FOCUS & ONTSPANNING

Je maakt bewuste keuzes die goed voor je zijn en je hebt de leiding over jouw leven. De ruimte en de energie die ontstaat vanuit de rust die je jezelf gunt, zet je in om in wat belangrijk voor je is. Je bent aanwezig, zonder je op constante basis zorgen te maken over gisteren of morgen.

Je geest voelt kalm en je ervaart plezier, zelfs in de kleine momenten, die nu zo bijzonder geworden zijn. Alles komt tot leven. Je voelt je in balans, kan afstand nemen van je gedachten en luisteren naar de signalen van jouw lichaam. Ook wanneer het leven wel even flink tegen zit. 

THE COMMITMENT CLUB

1. Meld je hieronder aan voor de CLUB
2. samen bouwen we EEN ONWANKELBARE MEDITATIE ROUTINE
3.na afloop mediteer je vol vertrouwen en als nooit te voren door

.

Aandacht en intentie is alles.

Commitment vanuit een diepe plek in het hart is vrijheid en wanneer je dat doorhebt, dan verandert je leven voorgoed.

Echt, het perfecte moment bestaat niet. Er bestaat alleen tijd en wat je besluit er mee te doen.

(START wo 22 mrt online)

THE COMMITMENT CLUB
early clublid

€127

tot 1 maart
 • 4 x online sessie + meditatie (1,5 uur)
 • 1 x online stilte
  retreat avond (2,5 uur)
 • 4 x podcast aflevering
 • 4 x opgenomen meditatie
 • Werkboek met
  tips & opdrachten
 • Commitment Community
 • BONUS: verrassing
(start 22 mrt online)

THE COMMITMENT CLUB
normal clublid

€`147

vanaf 1 maart
 • 4 x online sessie + meditatie (1,5 uur)
 • 1 x online stilte retreat avond (2,5 uur)
 • 4 x podcast aflevering
 • 4 x opgenomen meditatie
 • 3 x 1,5 uur coaching
 • Werkboek met
  tips & opdrachten
 • Commitment Community
 • BONUS: verassing

WIL JE ER ÉCHT VOOR TE GAAN?

Dat ligt aan jouw commitment aan 4 weken.

Als jij er voor besluit te gaan, deze keer echt, dan gaan we met elkaar een 28 daagse meditatie journey welke zal resulteren in een onbewogen vaste beoefening. Je hebt na deze 4 weken het vertrouwen en de tools in handen waar twijfel niet tegen op kan.

Start 22/3/2023
Woensdagavond 19:30 – 21:00
(online via zoom)

Alle data:
22 maart
29 maart
5 april (retreat avond)
12 april
19 april


Kies je voor aanvullende coaching dan plannen we samen drie momenten in.

Een diep gekoesterd commitment.
Een computer met internet verbinding.
Een werkende wekker.
Iedere ochtend 10 minuten voor jezelf.

The Commitment Community vindt plaats in Discord. Een app waarin we elkaar kunnen inspireren, motiveren en waar we elkaar verantwoordelijk houden. Ik zal hier ook met regelmaat inspiratie delen.

Nee, ervaring met meditatie is niet vereist. Let wel op dat dit geen programma is waarin je leert wat meditatie is of hoe je moet mediteren. Je kunt ervoor kiezen om iedere ochtend mijn gestuurde meditaties te doen (dan leer je het vanzelf) of je kunt kiezen om in stilte te mediteren.