THE COMMITMENT CLUB

Maak meditatie een blijvende gewoonte in 4 weken.

Verlang je naar een moment voor je zelf en meer rust in je koppie,
maar houdt je die meditatieroutine nooit langer dan een paar dagen vol?

In 4 sessies (+ materiaal) leg ik je alle geheimen achter mijn succesvolle en rotsvaste meditatiebeoefening uit.

Hoe bouw je een routine die niet wankelt maar BLIJFT?

klinkt dit bekend?

Je bent een bewust mens en kent de voordelen die een vaste meditatie beoefening met zich mee brengt. Je hebt dan waarschijnlijk ook al verschillende methoden en technieken geprobeerd, maar hebt het goud nog niet gevonden. Diep van binnen weet en voel je dat je toe bent aan een dagelijks moment voor jezelf, al is het maart kort. Je wilt even rust, om vervolgens vanuit díe plek in actie te komen.

dit wil je niet meer
01.

De onrust en constante gejaagdheid. De ratrace waar alleen het allerbeste goed genoeg is. Het tijdperk van een heleboel moeten en torenhoge verwachtingen. Veel millennials ervaren stress en hebben het gevoel ‘iets te missen’. We hebben te veel prioriteiten, waardoor niks prioriteit heeft.

02.

De overuiging dat je het niet in je hebt om het vol te kunnen houden. Telkens weer die slechte gewoonten die je in de weg zitten en innerlijke worsteling om wel of niet te gaan zitten en een moment voor jezelf te nemen. Je bent er klaar mee.

03.

Als een gek aan je dag beginnen. Vanaf het moment dat je wekker gaat sta je aan en val je van de ene in de andere to do. De focus en helderheid die je verlangt zijn ver te zoeken en je voelt je soms net een verstrooide proffessor. Kom op adem.

TRUST ME, I’VE BEEN THERE!

MEET YOUR TEACHER

FLOORTJE

Mijn grootste les van de afgelopen jaren waarin ik bezig was met het vasthouden van een vaste meditatiebeoefening is dat alleen wilskracht niet genoeg is. Er is een rotsvertrouwen in jezelf nodig.

word lid van

THE COMMITMENTCLUB

De club voor jou als jij een vaste meditatie routine wilt kickstarten, nieuw leven in wilt blazen, maar het meest belangrijkste: wilt volhouden.

Naast het bouwen van meditatie als duurzame gewoonte, maken we ook korte metten met die éne slechte gewoonte die steeds zorgt dat je terug valt in oud gedrag.

 • 4 x online sessies van 1.5 uur
 • 4 x opgenomen meditatie
 • 4 x werkboek met opdrachten
 • de leukste community (whatsapp)
 • bonus 1: deelname volgende rondes in 2024
 • bonus 2: online stilte retreat 2,5 uur (samen data kiezen)
 • bonus 3: lid blijven van de community
  *bonussen alleen voor early birds (t/m 31 dec)

THE COMMITMENT CLUB

1. Meld je hieronder METEEN aan voor de CLUB

2. samen bouwen we EEN ONWANKELBARE MEDITATIE ROUTINE
(dat beloof ik!)

3.mediteer vol vertrouwen dOOR en ervaar meer rust

.

(NIEUWE RONDe 10 januari)

THE COMMITMENT CLUB
(early bird club lid)

NU € 127

early bird + bonussen T/M 31 dec
daarna 174 euro
 • 4 x online sessie + meditatie (1,5 uur)
 • 4 x opgenomen meditaties voor thuis
 • 4 x werkboek met tips & opdrachten
 • Commitment Community (whatsapp)
 • BONUS 1:
  gratis deelname volgende rondes in 2024
 • BONUS 2:
  lid blijven van Commitment Community
 • BONUS 3:
  online (live) stilte retreat 2,5 uur

BEN JE ER KLAAR VOOR (EN MEE)?

Een inspirerende en aanmoedigende club van 4 weken, voor een ieder die verlangt naar een moment van rust en stilte in het leven van alle dag.

Verwacht sessies waarin aandacht en nononsense elkaar ontmoeten. Met praktische en effectieve methoden, zodat zelfs de meest chaotische en drukste mensen kunnen committen aan deze meditatie gewoonten. We duiken diep in het bouwen van een duurzaam systeem én aan het afbreken van die ene gewoonte die er voor zorgt dat jij steeds niet op dat meditatiekussen gaat zitten.

VOLGENDE RONDE: 10 JANUARI 2024
WOENSDAGAVOND 20:00 – 21:30
(online via zoom)

Alle data:
10, 17, 24 & 31 JANUARIEen pinky promise aan jezelf & de community.
Een computer met internet verbinding.
Een plekje waar je fijn kunt mediteren
Iedere dag 5 minuten tijd.
De moed om 147 euro in jezelf te investeren.

The Commitment Community vindt plaats op whatsapp.

Dit is de plek waar ik de meditaties en podcasts deel, maar ook dagelijkse inspiratie en reminders. Naast de inspiratie en content kunnen we elkaar hier ook aanmoedigen en verantwoordelijk houden. Je kunt zo actief deelnemen als je zelf wilt. Uit de afgelopen rondes weet ik dat dit echt hetgene is waar iedereen heel veel motivatie uithaalt.

Nee, ervaring met meditatie is niet vereist. Zowel nieuwe mediteerders als doorgewinterde beoefenenaars die een reset nodig hebben zijn welkom.

5 minuten per dag, 5 dagen per week.

Dat is echt voor iedereen haalbaar, ja zelfs voor de drukste moeders, ondernemers, koppies, noem maar op. En als dit voor jou toch anders is dan kun je beter niet mee doen.

Ja, de sessies worden opgenomen en worden de volgende ochtend verstuurd met een link in de appgroep. De voorkeur heeft wel live deelnemen.