freedom is a state of mind

Diep verlangend naar vrijheid verkende ik alle uithoeken van de wereld. Een ontdekkingsreis met vele wijze levenslessen, maar toch bleef ik ergens onbevredigd en hunkeren naar meer. Tot ik erachter kwam dat er maar één reis was die mij die vrijheid echt kon geven. De reis naar binnen.

Mindfulness leerde mij dat je pas vrijheid en verbinding kunt ervaren, als je aanwezig bent in het hier en nu. Daar waar het leven zich afspeelt.

Tijdens mijn mindfulness training (life-changing!) keek ik naar de leraar en wist ik meteen: wat hij heeft, dat wil ik ook. En dan bedoel ik niet alleen de rust en vriendelijkheid die hij uit straalde, maar ook die plek op het kussen, voor een groep.

Nu ik mijn leven met meer aandacht en intentie inricht kan ik bewust de keuzes maken waar ik gelukkig van wordt en die écht bij mij passen. Zoals mijn kennis en vaardigheden met andere delen, jullie.

Natuurlijk ook nog nog steeds reizen hoor, mijn avontuurlijke ziel zal ook op die manier de vrijheid willen blijven proeven. Maar het gewone leven is ook het leven en daar hoef ik niet meer constant aan te ontsnappen. En heel eerlijk, de magie van pure aandacht maakt het gewone bijzonder. Ik heb het goud gevonden.

get to know me

FAVORITE PLACE TO VISIT

bestemming onbekend!

best series to binge

outlander & anne with an e

PERsOONLIJKsTYPE:

ENFP

SECRET TALENT

belevingen creeeren

WIsH I KNEW EARLIER

all we have is now

Coffee or Tea?

tea

MY HAPPY PLACE

mijn campervan

fAVORITE MINDFULNESS PRACTICE

stilte meditatie

GUILTY PLEASURE

mtv shows & buggles met smeerkaas, liefst gecombineerd

ON REPEAT

we might as well dance – madeleine peyroux

what i value

001.

NONONs

002.

VRIJHEID

003.

AANDACHT

LETS WORK TOGETHER