MINDFULNESS TRAINING

Deze 8-weekse training met ervaringsgerichte aanpak geeft jou de ontspanning en energie waar je zo naar verlangt.

Klinkt dit bekend?

 • De dagen vliegen voorbij zonder dat je het door hebt.
 • Onrust, vermoeidheid en spanning zijn bekend gezelschap.
 • Diep van binnen heb je het gevoel dat er iets mist
 • Echte ontspanning is lastig, stoppen is moeilijk
 • Je (h)erkent geregeld je eigen grenzen niet
TRUST ME, I’VE BEEN THERE!

YOU’RE NOT ALONE
01.

Welkom in de 21e eeuw, de ratrace waar alleen het allerbeste goed genoeg is. Het tijdperk van een heleboel moeten en torenhoge verwachtingen. Veel millennials ervaren stress en hebben het gevoel de essentie te missen.

02.

We zijn vaak zo in gedachten verzonken dat we meestal niet écht in ons eigen leven aanwezig zijn. We leven op de sluimerstand. We worden meegenomen door herinneringen uit het verleden en fantasieën of zorgen over de toekomst.

03.

Niet lullen, maar poetsen. Hard voor weinig, nooit chagrijnig. Onze prestatiegerichte maatschappij is een plek waarin kwetsbaarheid nog altijd een taboe is en waar je rust moet verdienen.

MEET YOUR TEACHER

Floortje

Diep verlangend naar vrijheid verkende ik alle uithoeken van de wereld. Een ontdekkingsreis met vele wijze levenslessen, maar toch bleef ik ergens onbevredigd en hunkeren naar meer. Tot ik erachter kwam dat er maar één reis was die er echt toe deed. De reis naar binnen.

stel je eens voor…

JOUW LEVEN IN

RUST & ONTSPANNING

Je maakt bewuste keuzes die goed voor je zijn en je hebt de leiding over jouw leven. De ruimte en de energie die ontstaat vanuit de rust die je jezelf gunt, zet je in om in wat belangrijk voor je is. Je bent aanwezig, zonder je op constante basis zorgen te maken over gisteren of morgen.

Je geest voelt kalm en je ervaart plezier, zelfs in de kleine momenten, die nu zo bijzonder geworden zijn. Alles komt tot leven. Je voelt je in balans, kan afstand nemen van je gedachten en luisteren naar de signalen van jouw lichaam. Ook wanneer het leven wel even flink tegen zit. 

MINDFULNESS TRAINING

1. Meld je hieronder aan voor de training
2. Leer in 8 weken effectieve mindfulness methoden toe te passen
3. Geniet van meer rust en energie in je leven

.

theme weeks

01 – de automatische piloot
02 – omgaan met obstakels
03 – de adem als anker
04 – signalen van het lichaam
05 – uitdagingen beantwoorden
06 – gedachten zijn geen feiten


stilte dag


07 – goed voor jezelf zorgen
08 – gebruiken wat je hebt geleerd

8 WEEKSE groeps (18 jan online)

MINDFULNESS (MBSR)

TRAINING
€495

 • Kennismakinggesprek
 • 8 x sessie van 2,5 uur
 • 1 stilte retraite dag
 • Werkboek met tips, inspiratie & opdrachten
 • Audiobestanden & meditaties
 • Whats-app support
8 WEEKSE INDIVIDUeLe*

MINDFULNESS (MBSR)

1:1 TRAINING
€`795

(*online/offline naar keuze)
 • Kennismakinggesprek
 • 8 x sessie van 1,5 uur
 • 1 stilte retraite dag
 • Werkboek met tips, inspiratie & opdrachten
 • Audiobestanden & meditaties
 • Whats-app support

LETS GET RELAXED

Veel gestelde vragen

Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR) training is een wetenschappelijk bewezen methode ontwikkeld door Jon Kabat Zinn eind de jaren zeventig. De training bestaat uit acht wekelijkse bijeenkomsten en een stiltedag.

Tijdens de sessies, met elk een eigen thema, ­zullen we mindfulness oefeningen doen, deze met elkaar bespreken en komen er op een praktische manier theoretische aspecten aan bod. 

Naast de wekelijkse bijeenkomsten is thuis beoefening een belangrijk onderdeel van de training. Er wordt je gevraagd dagelijks 45 minuten te oefenen met de daarbij horende audiofragmenten en het werkboek. De duur van de training is kort genoeg om voor de volle commitment te kunnen gaan en lang genoeg voor gewenst effect.

Start 18 januari 2023
Woensdagavond 19:30 – 22:00
(online)

Alle data:
18, 25 januari,
1, 8, 15, 22, 25 februari,
1 & 8 maart


Individuele training kan in overleg op een gewenst moment starten, dat is het mooie van maatwerk.

Gemakkelijk zittende kleding die niet knelt. We zullen diverse zittende en liggende oefeningen doen, dus een kleedje en een meditatiekussen komt goed van pas. De bijeenkomsten kennen een vertrouwelijk karakter en dienen te worden bijgewoond vanuit een ruimte waar je niet gestoord wordt.

De groep bestaat uit 3 tot 8 deelnemers, zo bewaken we intieme sfeer en houden we het persoonlijk. Dat is voor mij erg belangrijk. Het voordeel van de training volgen in een groep is dat je meer over jezelf leert door de ervaring van de ander. De training gaat door bij 3 aanmeldingen.

Liever niet deelnemen in een groep, dan is de individuele training misschien wat voor jou. Hierbij is er veel meer aandacht voor het persoonlijke. Het blijft wel ten alle tijden en training en geen coaching traject. Je kunt vrijblijvend een call boeken dan kunnen we samen kijken wat het beste bij jou past.

Nee, ervaring is niet vereist. Zowel voor een onervaren deelnemer als een beoefende deelnemer die wil opfrissen is de training waardevol. Een van de kwaliteiten van mindfulness is kijken met een frisse blik.

Er doen deelnemers mee die helemaal groen beginnen, die de training al eens eerder hebben gedaan en willen opfrissen, maar zelf ook deelnemers die bijvoorbeeld graag zelf mindfulness trainer willen worden.